Behandelingen

Wanneer is welke behandeling voor jou de juiste keuze?
Kijk bij de onderstaande kopjes wat het beste bij jou past.


Proefnagel

Je krijg één nagel (pink) met doorzichtige acryl of gel, afgelakt met een matte topcoat zodat het verschil met de andere nagels minimaal is. Zo kan je aankijken of kunstnagels iets voor jou kunnen zijn. Als je binnen 3 weken na het zetten van de proefnagel op vervolgafspraak komt voor een hele set, worden de kosten van de proefnagel in mindering gebracht.


Acrylnagels

Acryl kan gebruikt worden om de eigen nagel te verstevigen of te verlengen.  Sommigen van ons hebben nagels die snel breken, scheuren of té flexibel zijn en daardoor gewoon niet lang willen worden. Een laagje acryl op de nagel biedt dan die extra stevigheid, zodat je eigen nagels niet kapot gaan en zelf beter door kunnen groeien. Bij een verlenging bepaal je zelf hoe lang ze moeten worden!

Ook bij probleemnagels wordt meestal acryl gebruikt om deze te verhelpen.


Gelnagels

Gel wordt ook gebruikt als versteviging, maar is iets flexibeler dan acryl. In eerste instantie gebruik ik acryl, maar als door bepaalde omstandigheden (ziekte, medicatie, zwangerschap, overgang, pech) de acrylnagels niet goed op de nagels blijven plakken, doen gelnagels dat meestal wel. De aanbreng is anders, het effect hetzelfde. Verlenging met gel is ook zeker mogelijk!

 

Rubberbase

In sommige gevallen komt het voor dat zowel acryl als gel niet goed hechten aan de natuurlijke nagel. De oorzaak is een raadsel, de oplossing is rubberbase. Dit product hecht zelfs aan de lastigste nagels!
Bij gellak op de natuurlijke nagel breng ik altijd een of twee lagen rubberbase aan, zodat het nog langer mooi blijft zitten.


French Manicure

Deze klassieke stijl wordt aangebracht met acryl of gel. Het is mogelijk om een French Manicure met gellak te zetten, maar hierbij krijg je een verhoging bij de witte rand. Als je niet tegen oneffenheden op je nagel kan, is dat zéér hinderlijk. Zowel bij acrylnagels als gelnagels is deze verhoging er niet.

Gellak op eigen nagel

Als je één van die gelukkigen bent die zelf prachtige lange, gezonde nagels kan groeien, dan is het mogelijk om alleen gellak op je eigen nagel te laten zetten. Dat geldt natuurlijk ook voor korte nagels 😉
Ik gebruik altijd minimaal één laagje rubberbase als basis onder de lak. De tweede laag is afhankelijk van de lengte en sterkte van de eigen nagels.
Let op: de rubberbase en gellak zijn flexibel en gelden in principe niet als versteviging voor de nagel, maar bij sommige mensen is die tweede laag rubberbase nèt het extra zetje waardoor ze niet meer breken. 

 

Probleemnagels

Schaam je je voor de staat van je nagels? Breken ze, scheuren ze, laten ze los, heb je psoriasis of ben je een die-hard nagelbijter? En ook al schaam je je niet voor je nagels (laat niemand je vertellen dat je dat zou moeten doen!), wil je ze gewoon een keer gelakt hebben, maar weet je niet of het kan?

Neem zeker contact met me op! In veel gevallen kan ik je helpen (zeker bij nagelbijters), doorverwijzen of adviseren, en juist bij de “probleem”gevallen is de verandering schitterend.

Bij twijfel kan je altijd een afspraak maken voor een gratis consult.