Behandelingen

Wanneer is welke behandeling voor jou de juiste keuze?
Kijk bij de onderstaande kopjes wat het beste bij jou past.

De producten voor kunstnagels en Natural Nail treatment zijn van het merk Diva.
Gellak heb ik in verschillende merken.


Proefnagel

Je krijg één nagel (pink) met doorzichtige acryl of gel, afgelakt met een matte top coat zodat het verschil met de andere nagels minimaal is. Zo kan je aankijken of kunstnagels iets voor jou kunnen zijn. Als je binnen 2 weken na het zetten van de proefnagel op vervolgafspraak komt voor een hele set, worden de kosten van de proefnagel in mindering gebracht.


Acryl

Acryl kan gebruikt worden om de eigen nagel te verstevigen of te verlengen.  Sommigen van ons hebben nagels die snel breken, scheuren of té flexibel zijn en daardoor gewoon niet lang willen worden. Een laagje acryl op de nagel biedt dan die extra stevigheid, zodat je eigen nagels niet kapot gaan en zelf beter door kunnen groeien. Bij een verlenging bepaal je zelf hoe lang ze moeten worden!

Ook bij probleemnagels wordt meestal acryl gebruikt om deze te verhelpen.


Acryl gel

Acryl gel wordt ook gebruikt als versteviging, maar is iets flexibeler dan acryl. In eerste instantie gebruik ik acryl, maar als door bepaalde omstandigheden (ziekte, medicatie, zwangerschap, overgang, pech) de acrylnagels niet goed op de nagels blijven plakken, doen gelnagels dat meestal wel. De aanbreng is anders, het effect hetzelfde. Verlenging met gel is ook zeker mogelijk!

Gellak op de natuurlijke nagel

Als je één van die gelukkigen bent die zelf prachtige lange, gezonde nagels kan groeien, dan is het mogelijk om alleen gellak op je eigen nagel te laten zetten. Dat geldt natuurlijk ook voor korte nagels!
Als basis gebruik ik altijd een laagje rubberbase, dat zorgt voor perfecte hechting van de gellak. 

Natural Nail treatment lite

In de praktijk heb ik gemerkt dat sommige nagels nèt te broos zijn om met één laagje rubberbase drie weken door te komen, maar te sterk zijn voor acryl of acryl gel.
Voor deze nagels is de Natural Nail treatment een uitkomst: een lichte versteviging met GiaB (gel in a bottle) of rubberbase, eventueel aflakken met een kleurtje gellak en je kan zonder zorgen (over je nagels) een aantal weken vooruit.
Let op: de GiaB en rubberbase zijn flexibeler dan acryl en acryl gel, waardoor een verlenging wordt afgeraden. Deze producten zorgen er enkel voor dat je eigen nagel net dat zetje krijgt wat het nodig heeft om natuurlijk langer te groeien.

Deze behandeling is lite, omdat ik nog geen e-manicure cursus heb kunnen volgen, die hoort bij een complete Natural Nail treatment. De rest van de behandeling is in principe hetzelfde!

Speciale vermelding: rubberbase vs. BiaB

De Natural Nail treatment is groot geworden dankzij BiaB: builder in a bottle. Dit is een product dat ontzettend goed op de markt is gebracht door The Gelbottle Inc.
Echter, de potjes zijn rond de €30 per stuk. Ik ben enorme voorstander van nieuwe dingen proberen, maar bij zulke prijzen krab ik me toch even op mijn hoofd, zeker om alleen te proberen.
Ik ben zowaar verliefd op rubberbase, en vele klanten met mij. Gellak hecht beter, acryl gel hecht beter, zelfs acryl hecht zo goed op rubberbase, dat het de basis is geworden voor al mijn kunstnagel behandelingen.
De Natural Nail treatment is evengoed met rubberbase uit te voeren als met BiaB, en inmiddels heb ik ook schitterende kleuren in het assortiment. Laat je overtuigen door dit heerlijke product!

Probleemnagels

Schaam je je voor de staat van je nagels? Breken ze, scheuren ze, laten ze los, heb je psoriasis of ben je een die-hard nagelbijter? En ook al schaam je je niet voor je nagels (laat niemand je vertellen dat je dat zou moeten doen!), wil je ze gewoon een keer gelakt hebben, maar weet je niet of het kan?

Neem zeker contact met me op! In veel gevallen kan ik je helpen (zeker bij nagelbijters), doorverwijzen of adviseren, en juist bij de “probleem” gevallen is de verandering schitterend.

Bij twijfel kan je altijd een afspraak maken voor een gratis consult.