Over JanaNaNails

KvK: 70110174

Mijn privacy statement volgens de AVG vind je hier.

Over mij:

Mijn naam is Jana, 35 jaar, ik kom oorspronkelijk uit Lisse maar woon sinds september 2021 in ‘s-Heerenberg met mijn partner en dochter.

Ik ben dol op katten, alles dat te maken heeft met Japan, creatief bezig zijn, films en series kijken en op zijn tijd kan ik ook lekker bezig zijn met gamen, alhoewel die tijd ver te zoeken is met een kleine in huis. Huilen!

Sinds de middelbare school ben ik al creatief bezig geweest, alhoewel ik nooit echt had bedacht dat ik iets “kunstzinnigs” wilde gaan doen. In een werkloze periode met behoorlijk wat tijd om handen begon ik mijn nagels te lakken, wat resulteerde in verschillende nailarts op al mijn nagels. Ik vond dat heerlijk! Toen herinnerde ik me dat ik vanaf jongs af aan al hele middagen bezig kon zijn met het perfect vijlen van mijn nagels, en dat dit iets was waar ik me verder in wilde ontwikkelen.

In oktober 2017 heb ik mijn diploma Allround Master Nailstylist behaald bij All Nailz in Lisse en sinds ik ben begonnen met de opleiding volg ik al zoveel mogelijk workshops als ik kan. Ik hou er van om nieuwe dingen te leren en toe te passen op de nagels van mijn klanten!
Ondertussen heb ik 5 jaar ervaring opgedaan in mijn salon aan huis in Alphen aan den Rijn en in de salon van Petra, mijn docent van All Nailz in Lisse.

In de nagelstyling ben ik secuur en perfectionistisch. Ik wil niet dat mijn klanten de deur uit gaan met een set waar ik zelf niet mee rond zou willen lopen!
Ik kan advies geven over de lengte, de vorm, kleuren en nailart, maar uiteindelijk vind ik het het belangrijkst dat mijn klanten tevreden zijn over hun nagels en er zeker 3 weken van kunnen genieten.

Het lijken maar kleine dingen, maar een mooie set nagels kan je helemaal doen opfleuren en je zelfvertrouwen geven, zeker als je al langer problemen hebt met je nagels. Laat jezelf overtuigen en kom langs!

Advertentie